هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
عرق کاسنی از گیاهی چوبی و علفی گرفته میشود که فواید زیادی برای سلامتی دارد. از فواید عرق کاسنی میتوان توانایی آن در تسکین مشکلات گوارشی و معده، کاهش درد آرتروز، جلوگیری از عفونتهای باکتریایی، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش احتمال بیماریهای قلبی را نام برد. همچنین یک آرامبخش طبیعی است که میتواند با سنگ کلیه مقابله کرده و باعث کاهش وزن شود. در مجموع، این گیاه کوچک یک افزودنی قدرتمند برای هر نوع رژیم غذایی است. در این مقاله خواص عرق کاسنی را بررسی میکنیم.
عرق کاسنی چیست؟ عرق کاسنی از یک گیاه مدیترانهای گرفته میشود که به دلیل استفاده در سالادها و کاربردهای دارویی کشت شده است. در بسیاری از شرایط آب و هوایی به خوبی رشد میکند و معمولاً در حاشیه جادههای به راحتی یافت میشود. برگها، جوانهها و ریشهها همه از فواید خاصی برخوردار هستند. در بسیاری از فرهنگها از برگها به جای اسفناج استفاده میشود. ریشه اغلب به صورت پودر خرد شده و به عنوان جایگزین قهوه استفاده میشود. کاسنی صدها سال به عنوان داروی گیاهی برای بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار گرفته و امروز نیز ارزش خود را ثابت میکند. ارزش غذایی عرق کاسنی طبق USDA FoodData Cental ، کاسنی منبع خوبی از ویتامینها و مواد معدنی از جمله روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، اسید فولیک آهن و پتاسیم و همچنین ویتامین A ، B6 ، C ، E و K است. تمام عوامل اصلی سلامتی در کاسنی هستند.


طبع عرق کاسنی سرد است و می تواند هنگام گرم شدن دمای بدن را متعادل کند.
هرچه عرق کاسنی تلخ تر باشد فواید عرق کاسنی بیشتر است و در التیام امراض کبدی موثرتر است.
طریقه مصرف عرق کاسنی :
بهترین زمان برای نوشیدن عرق کاسنی صبح ناشتا قبل از صبحانه است. عرق کاسنی را با آب در دمای معمولی و به صورت ناشتا بنوشید تا سبب افزایش دریافت مواد مغذی از گیاه کاسنی شود.